Πύλη:Κεντρική Σελίδα

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
English
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
日本語Icon-Japan.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
ERepublik wiki.png
Καλωσορίσατε στην Εγκυκλοπαίδεια του Erepublik,
την επίσημη online εγκυκλοπαίδεια του διαδικτυακού παιχνιδιού eRepublik.
Αυτή την στιγμή, Wednesday, June 23, έχουμε συνολικά 24,766 άρθρα.
Ξεκινώνταςedit

Χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω ή τα τμήματα από κάτω για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Αν είστε νέος πολίτης, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα ακόλουθα άρθρα:

Σχετικά με το wiki...edit

To eRepublik Wiki δημιουργείται και διαχειρίζεται από τους χρήστες για τους χρήστες. Πολίτες όπως εσείς, μπορούν να κάνουν τα πάντα στο wiki, εκτός από τη δημιουργία wiki λογαριασμών.

Όπως όλες οι εγκυκλοπαίδειες, τo wiki βασίζεται στην ουδέτερη και πραγματική ενημέρωση.

(Διαβάστε περισσότερα...)


Επιλεγμένο τρέχων γεγονόςedit

Ο 7ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια εν εξελίξει στρατιωτική σύγκρουση η οποία ξεκίνησε στις 9 Ιανουαρίου του 2019 από την επίθεση της Asteria στην Χιλή. Το Μη Σύμφωνο Επίθεσης (NAP) μεταξύ της Asteria και της Αργεντινής/Χιλής είχε υπογραφεί τον Φεβρουάριο του 2018, το οποίο απέτρεψε άμεσες διαμάχες μεταξύ των υπογραφόμενων πλευρών και εγγυήθηκε την ασφάλεια των κύριων περιοχών της Αργεντινής και της Χιλής. Η Χιλή χρησιμοποίησε το NAP για να προστατεύσει τους συμμάχους της, π.χ. τις ΗΠΑ από το να χάσουν την βουλή τους κατά την διάρκεια της μακροχρόνιας κατοχής από την Asteria και τους συμμάχους της.

Το NAP έληγε στις 5 Ιανουαρίου του 2019, οι εμπλεκόμενες μεριές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν εκ νέου στους όρους και έτσι δεν επεκτάθηκε. Την μέρα μετά την λήξη του NAP, Bulgaria Βουλγαρία, Romania Ρουμανία και Serbia Σερβία όλες πρότειναν την Chile Χιλή ως Φυσικό Εχθρό (ΝΕ). Μέσα σε 24 ώρες, οι σύμμαχοι της Χιλής ανταπέδωσαν με συνολικά εννέα χώρες να επιτίθενται στην Ρουμανία. Ο Πόλεμος σύντομα εξαπλώθηκε στον κόσμο, με τον κύριο πόλεμο να κυμαίνεται στις Ρουμάνικες αποικίες, ακολουθούμενος από τις κύριες περιοχές της Ουγγαρίας και τέλος Τουρκία-Ιράν. (Περισσότερα...)

Επιλεγμένο ιστορικό άρθροedit

Ο 1ος Παγκόσμιο Πόλεμος ξεκινά με την Romania Ρουμανία να κηρύσσει πόλεμο στην Hungary Ουγγαρία. Η κήρυξη της Ρουμανίας ήρθε δύο μέρες μετά τον σχηματισμό της PEACE GC και πριν ενεργοποιηθούν τα σύμφωνα προστασίας της PEACE με την Ουγγαρία.

Ο πόλεμος, ο οποίος ώθησε τις δυνάμεις της ATLANTIS εναντίον της νεοϊδρυθείσας Global Community PEACEKeeping Force, περιελάμβανε είκοσι-τρεις από τις είκοσι-εννέα χώρες του κόσμου και έγινε γρήγορα ο πιο αιματηρός πόλεμος στον κόσμο—ακολουθούμενος τους Βαλκανικούς Πολέμους—με την Μάχη της Northern Great Plain να γίνεται η πιο αιματηρή μάχη σε οποιονδήποτε πόλεμο. Αυτή η μάχη ακολούθησε την Μάχη της Southern Great Plain την προηγούμενη μέρα, η οποία με την σειρά ακολούθησε την Ισπανική Μάχη του Campeche στον Ιβηρικό-Αμερικανικό Πόλεμο για τον τίτλο της "πιο αιμοδιψούς μάχης." (Περισσότερα...)


Στρατόςedit
Οικονομίαedit

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Εάν γνωρίζετε ήδη τα παραπάνω θέματα, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με την οικονομία του Νέου Κόσμου.


Πολιτικήedit
Μέσα ενημέρωσηςedit