Profili

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngProfilin tuaj mund të arrihen lehtë duke klikuar mbi emrin tuaj qytetar nga shqyrtimi profilit të përhershëm në anën e majtë. Në faqen e profilit tuaj, ju do të gjeni të gjitha informatat në lidhje me qytetarin tuaj në eRepublik, i ndarë në disa kategori.

Profile.jpg

Top Seksioni

Në këtë seksion ju do të gjeni informacion në lidhje me qytetarin tuaj themelore tuaj. Features:

 • 169
 • Online.pngRrethi i Gjelbër afer me emrin tuaj tregon se ju jeni online
 • Icon special achievement Ambassador.gifNëse qytetari është anëtarët e Programit Ambasadorit, ai do të ketë ikonën e programit.
 • Icon game moderator 1.pngIcon game moderator 2.pngIcon game moderator 3.png Ikona Moderator, në qoftë se është një lojtar moderator
 • Icon elite citizen.png
 • Edit profile button.png Edito profilin linku
 • Friends tab.jpg Tab Miqtë
 • Invited friends tab.jpg Tab Miq të ftuar

Skeda e Miqve

 • Friends tab.jpg
  • Pas klikimit ne këtë Skeda, ju do të ridrejtoheni në listën e plotë të miqve tuaj.
   • Pika e Gjelbër tregon se miku i juaj është online.
   • Hiq një mik duke klikuar X.
   • Dërgo një mesazh një miku duke klikuar ikonën zarf.

Skeda e Miqve te ftuar

 • Invited friends tab.jpg
  • Kjo Skeda do tju çojë në skeden bonus ari. Ajo është përdorur për të treguar se me ane te miqve të ftuar ju do merrni ar bonus nga shpërblimet e tyre te tipit si (kalimi i nje nivelit me të lart, ose të arriturat një arritje) ose ari i blerë.

Informacioni Qytetar

Informacioni Qytetar është e strukturuar nga 8 seksione:

 1. About me
 2. Arritjet
 3. Atributet ushtarake
 4. Decorations
 5. Patriot i Vërtetë
 6. Dëmet me te medha në fushatë
 7. Guerrilla fights history
 8. Mass destruction weapons history

Kolona tjera mbi Informacionet e Qytetarit

Column1 profile.jpg

 • Vendndodhja dhe Ndryshimi qëndrimi butoni
 • Shtetësia
  • Shtetësia është paraqitur vetëm nëse ndryshon nga lokacioni.
 • Ditëlindja ne eRepublik
 • Renditja Kombëtare

Kolona e Aktivitetit

Column2 profile.jpg


 • Aktivitet politik
 • Emri dhe avatari i partisë qe ju jeni anëtar .
 • Njësia ushtarake
  • Emri dhe avatari
  • Pozicioni brenda njësisë (Lider apo Anëtar)
 • Drejtor Shtypi
 • Shokët
  • Me klikuar 'Shiko çdo gjë', ju do të ridrejtohuni në listën e plotë të miqve tuaj.
   • Pika Gjelbër tregon mikut tuaj se është online.
   • Hiq një mik duke klikuar X.
   • Dërgo një mesazh një miku duke klikuar ikonën zarf.

Arritjet

Achievements section.png

Këtu është ku ju do të gjeni Arritjet rrugët e karrierës se qytetarit tuaj.
Qytetari juaj mund të jetë i përfshirë në aspekte të ndryshme të eRepublik të tilla si ekonomia, politika, ushtria dhe media. Numri i arritjeve është shënuar me numrin e trofeve.

Atributet ushtarake

Këtu është vendi ku ju mund të shihni gradën ushtarake tuaj të tanishme dhe Forca juaj e tanishme . Ato janë të gjitha të listuara dhe ju do të shihni nivelin e tyre dhe përparimin në nivelin e ardhshëm.

Ushtrit Patriotike dhe Pratrioti i Vertet Historia

Këtu është vendi ku ju mund të shihni Medaljen Patriot i Vërtetë të tanishme dhe progresin e forcës. Nëse ndryshoni shtetësinë tuaj një linjë e re do të shfaqet me të Patriot i Vërtetë Historia ku ju mund të shihni se sa shumë dëme që ju keni bere të për vendin tuaj të parë ose per vende te tjera. Nëse ndryshoni shtetësinë tuaj përsëri, ju do të shihni historit tuaja të vjetra të progresit tuaj.

Dëmet me te medha në fushatë

Këtu është vendi ku ju mund të shihni dëmin tuaj të tanishme të lartë në një fushatë. Shuma e dëmit, vendin, ditën dhe betejën e dëmit tuaj të lartë janë të shënuara.

Tipare të tjera

What other users see

Kur ju vizitoni profilin e një tjetër shtetasi, ju nuk do të shihni të gjithë informacionin që ju mund të shihni për veten. Ju gjithashtu do të keni disa opsione shtesë.

Katër butonat në këndin e sipërm të djathtë:

 • 'Shto si mik / Hiq si mik '- Shto (ose heq personin) nga lista e miqve
 • Dërgo Mesazh - dërgoni në lojë një mesazh privat tek një qytetar tjetër
 • Dhuroj - kjo mundëson dhurimin e objekteve dhe të holla për qytetarët ose organizatat të tjera

Lojtarët e ndaluar ose i vdekur do të ketë gjithashtu një njoftim në faqen e tyre profilit duke deklaruar se ata janë të vdekur apo pse ata u ndaluan. Permamentbaned.pngDeadcitizen.png

See also