Rising:Oslobodilački rat

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png


Ratovanje

Osnove: Vodič za ratovanjeRatObjavi ratPrirodni neprijateljZračni napadBojno poljeBitkaRatni prioritetiOdlučnostCarstvoObrambeni štit
Tipovi ratova i liste: Zračna bitkaKopnena bitkaHladna; Potpuna ili Epska bitkaRat otporaCivilni ratRat oslobođenjaStranica "ratovi" u igriPopis vojnih sukoba

Oslobodilački ratovi (Resistance wars) su ratovi koje započnu građani koji žele osloboditi svoju državu od okupatora.

Otvaranje oslobodilačkog rata

Oslobodilački rat se može otvoriti jedino ako je regija pod kontrolom države koja nije originalni vlasnik te regije. Samo jedan oslobodilački rat u državi može biti pokrenut u isto vrijeme. Ako je regija nedavno osvojena mora se čekati 24 sata prije otvaranja oslobodilačkog rata. Za otvaranje rata potrebno je:

Cijena otvaranja oslobodilačkog rata iznosi: Icon-gold.gif 25 jedinica zlata + Icon-gold.gif 0.1 jedinica zlata za svakog građanina koji živi u toj regiji.

Borba u oslobodilačkom ratu

Main article: Fight

Kako biste se mogli boriti u oslobodilačkom ratu morate se nalaziti u državi koja kontrolira regiju u kojoj se odvija oslobodilački rat. Proces borbe je isti kao i u normalnim ratovima, jedina razlika je da morate odabrati stranu na čijoj ćete se boriti.

Odaberite stranu između dvije ponuđene. Pobunjenici se nalaze uvijek na lijevoj strani, dok se branitelji (trenutni vlasnici regije) nalaze na desnoj strane. Ime regije se nalazi u sredini.

See also


Rising izbornik

Homepage · Tržišta · Zajednica · Pravila · Povijest