eRepublik Official Wiki:Fictional content policy/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Green check.jpg

Această pagină documentează o politică oficială eRepublik Wiki.
Aceasta este o pagină administrativă. Vă rugăm să anunțați Administratorul când editați această pagină.


Erepublik-logo.jpg

Politicile paginii

Referințe și conținut fictiv

Declinări de responsabilitate
generale și lucruri legale


Conținutul fictiv este definit ca orice pagină care este produsul imaginației, mai degrabă decât o documentare de fapt în eRepublik. Personajele și evenimentele din astfel de pagini se pot baza în viața eRepublik, dar forma și configurația lor finală este o creație a autorului. Acest conținut nu ar trebui:

 • insultați alți cetățeni;
 • să fie ironic față de ceilalți cetățeni;
 • să fie o formă de atac împotriva altor cetățeni.

Majoritatea acestor pagini ar trebui să fie destul de evidente pentru majoritatea cititorilor, dar uneori, aceste pagini sunt greu de distins de paginile de fapt. Deci, este important ca cititorul să poată discerne între fapt și ficțiune. Această pagină vă va informa cum să distingeți faptele de ficțiune și vă va ghida cu privire la modul de etichetare a acestor pagini pentru alți cititori.

Reguli pentru conținut fictiv

Principalele obiective ale acestui Wiki sunt:

 • ajută cetățenii eRepublik;
 • informați oamenii care nu sunt cetățeni eRepublik despre Lumea Nouă.

Prin urmare, conținutul fictiv nu este permis pe următoarele pagini:

O modalitate de a adăuga conținut fictiv la aceste pagini este de a crea o subpagină fictivă (exemplu: Portugal/Portugal Defense Center).

Marcarea conținutului fictiv

Există multe modalități de a marca conținut fictiv pe Wiki, fiecare metodă fiind concepută pentru a funcționa cel mai bine cu situația care necesită utilizarea lor.

Template:Fictional

Acest șablon ({{Fictional}}) poate fi utilizat pentru a marca un articol sau un paragraf care este în întregime fictiv. Nu trebuie utilizat de mai multe ori în același articol și trebuie întotdeauna pus deasupra articolului / paragrafului. Dacă doriți să marcați mai multe paragrafe ca fictive, utilizați șablonul pentru ficțiune o dată în partea de sus a paginii și utilizați metode suplimentare pentru a marca paragrafele sau propozițiile fictive.

Comentarii articol


<!-- Acest articol sau secțiune conține informații fictive. Vă rugăm să nu îl modificați. -->


Acest comentariu, atunci când este adăugat deasupra unui paragraf, va notifica viitorii editori că conținutul este intenționat fals și că nu ar trebui modificat. Deoarece este vizibil numai când editați o pagină, ar trebui să fie utilizat numai după ce ați folosit șablonul pentru ficțiune în partea de sus a paginii principale.

Template:Ref

 • Cod
Această propoziție servește ca exemplu pentru acest șablon.{{Ref|!}}
 • Resultat
Această propoziție servește ca exemplu pentru acest șablon.[!]

Acest șablon este folosit pentru a eticheta o frază individuală dintr-un paragraf sau un paragraf individual dintr-un articol ca fiind fictivă. Dând clic pe această etichetă cititorul va fi direcționat către această pagină. Dacă doriți să marcați mai multe propoziții dintr-un paragraf sau mai multe paragrafe dintr-un articol ca fiind fictive, luați în considerare utilizarea Template:Fictional sau un comentariu la articol.

Rezolvarea problemei

În cazurile în care există o dezbatere aprinsă din cauza opiniilor diferite, vor avea loc următoarele:

 1. Pagina în cauză va fi mutată din spațiul principal într-o subpagină a autorului (cum ar fi un Sandbox)
 2. Următorul text va fi adăugat: <center><big>'''''Următorul articol conține opiniile și părtinirile autorului.'''''</big></center> la pagină.
 3. Consensul asupra articolului va fi dezvoltat pe această pagină. Autorul și ceilalți colaboratori vor aduce îmbunătățiri articolului, astfel încât problemele discutate în pagina de discuții să fie rezolvate.
 4. Când problemele au fost rezolvate, pagina modificată va fi mutată înapoi în spațiul principal. Eticheta va fi eliminată și Unreviewed va fi adăugată pentru aprobarea Syops.

Alte probleme

 1. Puteți găsi mai multe informații despre oricare dintre șabloanele descrise în această politică apăsând "(Ce este asta?)".
 2. Această politică nu se referă la articole părtinitoare. Consultați politica de referință pentru mai multe informații.
 3. Când creați o pagină fictivă, rețineți că conținutul pe care îl creați trebuie să respecte Termeni și condiții și Legile eRepublik.
 4. Orice caz care nu poate fi rezolvat folosind "Politica de conținut fictiv" va fi soluționat de un SysOp.