Njësia ushtarake

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: http://www.erepublik.com/en/main/group-home/militaryedit

Exclamation.png Urgent

This page urgently needs an update! This page is very outdated, and the information may no longer be valid.
Njesitë Ushtarake është një grup qytetarësh që luftëtarë që dëshirojnë të bëjnë sa më shumë influensë.
Military unit 2.jpg
Njësi ushtarake mund ta hapë gjdo kush. Njësia Ushtarake kushton Icon-gold.gif 40 GOLD. Atë mund ta gjeni tek Komuniteti-Njësia Ushtarake ju mund edhe të aplikoni ne një njësi

Organizimi i Njësisë Ushtarake

Njësia Ushtarake ndahet në regjimente

Regjimentet

Artikulli Kryesor: Regiment

Rregjimenti është një nën-grup i njësisë ushtarake.Ai mund të ketë 50 antarë. 30 antarë mund të hynë në njesi ushtarake kurse 20 të tjerë mund të hynë duke u ftuar nga antarët e regjimentit.Pasi një regjiment arrin 30 antarë një regjiment krijohet automatikisht.Çdo regjiment ka kapitenin e vet ku ai vendos urdhërat pvr regjimentin e tij.

Komanda

Njësia ushtarake udhëheqet nga komandanti,komandanti i dytë dhe kapiteni

Komandanti

Artikulli Kryesor: Commander (MU)

Komandanti është kreu i njesisë ushtarake.Ai vendos urdhërat pvr të gjithë njësinv ushtarake.Ata mund të vendosin 5 urdhëra për ti zgjedhur kapitenet e regjimenteve.Për tu bërë komandant ju duhet ta keni gradën ushtarake Icon rank Commander.png Commander.

Nëse komandanti largohet nga kjo pozitë dhe nuk e emëron ndokënd në pozitën e tij atëhere do të ndodh kjo

  • Nëse ka komandant të dytë ai do të zgjedhet komandant
  • Nëse nuk ka komandant të dytë
  • Kush e ka gradën më të lartë se Icon rank Commander.png Commander do ta marr postin e komandantit
  • Nëse komandanti është i vetmi antarë i njësisë ushtarake atëhere ajo njësi do të fshihet përgjithmonë

Komandanti i dytë

Artikulli Kryesor: 2nd Commander

Komandantët e dytë është deputet i komandantit.Ai për tu bërë komandant i dytë duhet ta kete gradën ushtarake e komandantit. Komandanti i dytë mund ti largoj antarvt nga njvsia ushtarake.

Kapitenët

Artikulli Kryesor: Captain (MU) and Captain elections

Kapitenët udhëheqin antarët e regjimentit. Kapiteni votohet nga antarët e regjimentit se kë mund ta zgjedhin kapiten më datën 15 të qdo muaji. Kapiteni mund ti vendos urdhërat për regjimentin e vet.

Urdhërat

Artikulli Kryesor: Daily order
Daily Order completed.png

Urdhërat caktohen nga komandanti ose kapiteni. Urdhërat duhet ti plotësojnë qdo antar ku si shpërblim do të marrin 5 pjesë të bazokave dhe 1 energji bars. Që ti plotësojnë urdhërat anatarët duhet ti mbysin 25 veta.

  • Ju mund ti plotësoni urdhërat vetë një herë në ditë