Determination/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Empires&Determination.png

Atunci când o regiune este ținută sub ocupație străină, determinarea oamenilor de a răsturna opresorii crește în timp. Aceasta duce la un Bonus de determinare, care multiplică influența în lupte împotriva opresorului.

Determinarea a fost introdusă în aniversarea a 6-a aniversare a eRepublik, Ziua 2,192 (20 noiembrie 2013).

Bonus de determinare

Influence bonus.png Când se declanșează un război de rezistență, influența fiecărui soldat care se luptă pentru rezistență se înmulțește cu bonusul de determinare.
Influența reprezintă impactul tău asupra barei de dominație în bătălii. Bonusul de determinare înmulțește doar influența dvs., nu vă multiplică distrugerile și punctele de rang. Cu alte cuvinte, jucătorii vor contribui în același timp la aceeași mărime de daune pentru medaliile lor True patriot sau Battle hero, doar influența lor împotriva adversarului este mai mare.

Vă rugăm să rețineți că: Influența de la bombe, rachete sau lupte de Guerrilla NU va fi înmulțită cu Bonusul de Determinare Distrugerile efectuate cu Boosters de daune și Bazookas se înmulțesc ca loviturile normale de către Bonusul de Determinare

Cum se calculează Determinarea?

Determination.png

Bonusul de determinare este proporțional cu numărul de zile în care o regiune este ocupată. Cu cât regiunea se află mai mult timp sub ocupație, cu atât determinarea devine mai puternică.

Odată ce o regiune este eliberată, determinarea va scădea treptat. De exemplu, dacă Finlanda eliberează Laponia de ocupația suedeză de 200 de zile și Suedia atacă regiunea câteva zile mai târziu, Finlanda și aliații sai vor avea încă o Determinare ridicată la apărare. Dacă, totuși, Suedia cucereste regiunea înapoi, în ciuda bonusului ridicat de determinare, determinarea este apoi stabilită la 1.

Cu cât o regiune este mai ocupată, cu atât populația devine mai hotărâtă să răstoarne ocupantul specific. Odată ce se va produce eliberarea, localnicii vor păstra o perioadă de rău împotriva fostului ocupant. Acest lucru va permite regiunii nou eliberate să aibă o șansă permanentă împotriva fostului ocupant pentru o perioadă de timp. Determinarea în războiul de rezistență nu se resetează atunci când regiunea este din nou cucerită prin intermediul luptei MPP.

Începând cu ziua 3.929, determinarea se calculează pentru fiecare ocupant individual, pe baza numărului total de zile în care ocupantul a deținut regiunea în ultimele 250 de zile.
Determinarea după eliberare

Determinarea după eliberare va fi calculată pe baza factorului de determinare a ocupației pe care la avut regiunea atunci când a început lupta de eliberare.

Exemple

Folosind formula actuală, determinarea în ziua 3.750 va fi de 1,32 (calculată în ultimele 60 de zile de la ultima eliberare) împotriva oricărei țări care deține această regiune în ziua 3.750. Cu formula actuală, determinarea împotriva Invadatorului A va fi calculată pentru 140 de zile Invadatorul A a deținut acea regiune în ultimele 250 de zile, rezultând un total de 4,45. Determinarea împotriva invadatorului B (valabil în cazul în care invadatorul B reușește să cucerească regiunea respectivă) se bazează pe cele 45 de zile pe care acesta din urmă a reușit să dețină regiunea peste intervalul țintă, rezultând un total de 1,14. Împotriva tuturor celorlalte țări, factorul de determinare va rămâne 1, deoarece nu deținea acea regiune în intervalul respectiv.

Premisă: țara A ocupă regiunea Z a țării B timp de 250 de zile. Țara B eliberează regiunea cu determinare de rezistență de 6x (250/250 de zile de ocupație).

Scenariul 1: țara A atacă regiunea Z a țării B prin MPP / luptă directă imediat.

  • Țara B va avea o determinare de defensivă de 5.9x.

Scenariul 2: țara B atacă țara A prin intermediul MPP / bătălia directă.

  • Țara B va avea o determinare de defensivă zero.

Scenariul 3: regiunea Z a fost liberă timp de 8 zile. Țara A atacă regiunea Z.

  • Regiunea Z va avea o determinare de 4x de luptă defensivă.

Scenariul 4: regiunea Z a fost liberă mai mult de 20 de zile. Țara A atacă regiunea Z.

  • Regiunea Z va avea zero determinare a luptei defensive. Țara A cucereste regiunea Z. Determinarea războiului de rezistență este încă o dată calculată pe baza numărului de zile în care țara A deține această regiune în ultimele 250 de zile. Determinarea va fi mai mică decât ultima dată, dar nu cu mult, deoarece au fost adăugate doar 20/250 de zile de libertate. Țara B eliberează regiunea cu determinare de rezistență de 5,9x (230/250 de zile de ocupație). Regiunea Z va avea încă o dată o determinare de defensivă de 5.9 ori față de țara A atunci când a fost atacată prin MPP / bătălia directă.

Scenariul 4: țara C atacurile regiunii Z (țara C nu a ocupat regiunea Z în ultimele 250 de zile).

  • Țara C se va confrunta cu determinarea bătăliei defensive zero. Țara C se va confrunta cu determinarea zero a războiului de rezistență (0/250 de zile de ocupație). Țara B eliberează regiunea Z. Țara A atacă regiunea Z. Țara A se va confrunta cu determinarea luptei defensive și dacă va cuceri regiunea se va confrunta cu determinarea războiului de rezistență în funcție de zilele ocupației.

Întrebări frecvente

Î: Determinarea scade doar atunci când regiunea este liberă sau se coboară pentru ocupantul A dacă ocupantul B deține regiunea?

  • R: Rezistența la război Determinarea va scădea pentru ocupantul A pentru fiecare zi în care nu ocupă regiunea, astfel că va scădea în ambele cazuri.

Î: Țara A atacă țara C în regiunea Z. Va determina Țara A?

  • R: Determinarea bătăliei defensive se va aplica numai Țării B, proprietarului original al regiunii.

Vezi de asemenea


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare