Ground battle

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare

Fiecare cetățean, atunci când se înscrie la joc, aparține unei divizii în care împreună cu alți cetățeni pot lupta în bătăliile diviziei.

Începând cu ziua 1.665, toți cetățenii vor aparține unei divizii, conform modificărilor aduse în modulul militar.

Divizie Tipul Niveluri de experiență
Icon division 1 blue.png Garda Națională 1 - 34
Icon division 2 blue.png Soldați 35 - 49
Icon division 3 blue.png Forțele Speciale 50 - 69
Icon division 4 blue.png Tancuri 70+
Icon division Airforce blue.png Aviaţie* 0

* Divizia Forțelor Aeriene este o diviziune specială care luptă la fiecare a patra luptă de pe câmpul de luptă.

Câștigarea unei bătălii

Mesaj afișat după ce o divizie a câștigat o luptă

Prima țară care ajunge la 1800 de puncte de dominație în 120 de minute, câștigă o luptă de divizie . Fiecare divizie trebuie să facă acest lucru pentru ca runda să se încheie. În plus, câștigarea unei lupte de divizie adaugă puncte către câștigarea campaniei:

Divizie Puncte de campanie
Icon division 1 blue.png 1
Icon division 2 blue.png 2
Icon division 3 blue.png 3
Icon division 4 blue.png 5
Icon division Airforce blue.png 22

Notă: Dacă există o luptă epică, câștigătorul obține puncte duble pentru fiecare divizie unde a fost lupta epică. Divizia forțelor aeriene NU se supune acestei reguli.

Dacă o divizie atinge 1800 de puncte de dominare în 90 de minute, următoarea bătălie va începe doar după ce au atins 1800 de puncte și celelalte divizii, deci toate bătăliile pe divizii vor începe simultan.

Câștigarea unei campanii

Noul tab cu detaliile campaniei.

După fiecare luptă câștigată de o divizie, punctele vor fi adăugate la totalul de puncte al campaniei.

Exemplu: După prima bătălie, dacă Țara A câștigă cu diviziile 1 și 3, Țara B câștigă cu diviziile 2 și 4, Scorul Toral va fi: Țara A = 4 puncte în total și Țara B = 7 puncte în total.

După a doua bătălie, dacă Țara A câștigă cu diviziile 3 și 4, iar Țara B câștigă cu diviziile 1 și 2, Totalul va fi: Țara A = 12 puncte în total și Țara B = 10 puncte în total.

O campanie poate dura până la 15 bătălii. O țară poate câștiga o campanie doar prin acumularea a minimum 83 de puncte. (Aceasta este majoritatea punctelor care pot fi câștigate în 15 bătălii, în toate cele 4 divizii).

Campania se încheie când una dintre țări ajunge la 83 de puncte, chiar dacă au avut loc mai puțin de 15 bătălii în campanie.

Medaliile Battle și Campaign Hero

Pagini principale: Battle hero e Top fighter

La finalul fiecărei bătălii, medalia Battle Hero este acordată cetățeanului care a provocat cele mai mari daune în fiecare dintre cele patru divizii. Aceștia vor primi o cantitate de aur după cum urmează:

Divizie Gold pentru Battle Hero
Icon division 1 blue.png 2 Icon-gold.gif
Icon division 2 blue.png 3 Icon-gold.gif
Icon division 3 blue.png 4 Icon-gold.gif
Icon division 4 blue.png 5 Icon-gold.gif

Notă: Dacă este o luptă epică, recompensa pentru medalia Battle Hero este dublată.

Va exista un singur Campaign Hero pentru fiecare dintre țările participante în campanie, premiat ca de obicei ca cetățeanul care a provocat cele mai mai daune în întreaga campanie.

Lupta pentru înfrângerea inamicului

Făcând clic pe butonul Lupta, veți face automat suficiente lovituri pentru a învinge adversarul. Energia consumată va depinde de cantitatea de lovituri realizate pentru ucidere (1 lovit = 10 energie) și dacă sunteți echipat cu o armă, durabilitatea acesteia va scădea în consecință (1 lovit = 1 durabilitate). Atunci când omorârea va fi finalizată, vi se vor acorda punctele de clasare corespunzătoare și puncte de experiență.
În trecut, un singur clic al butonului a fost considerat un singur hit, așa că a trebuit să îl apăsați de mai multe ori pentru a învinge pe cineva.

Examplu
Faceți clic pe butonul de luptă pentru a ucide un inamic care anterior a avut 3 lovituri pentru a ucide. În mod normal, faceți 200 de daune atunci când luptați cu mitraliera Q2. Cu un singur clic, acum omori inamicul imediat cu 600 de daune și folosind 30 de energie. De asemenea, obțineți 3 puncte de experiență și 60 de puncte de rang.

Dacă aveți mai puțină energie decât este nevoie pentru a ucide un inamic, veți face suficiente lovituri pentru a merge la 0 energie, dar nu pentru a omori. Energia nu va fi reînnoită automat, trebuie să faceți clic pe buton pentru a face acest lucru. După ce vă restabiliți energia, veți avea șansa să terminați același inamic pentru acea ucidere ratată.

See also


Back.gif Înapoi la pagina Battle


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului