Battlefield/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare


Câmpul de luptă este locul în care au loc bătăliile. Fiecare regiune poate deveni un câmp de luptă, dar numai într-un război la un moment dat. Dacă doriți să citiți despre cum se luptă luptele, accesați pagina de luptă.

Interfața câmpului de luptă (desktop)

Există două interfețe de câmp de luptă, una pentru diviziile la sol și una pentru divizia aeriană. Cu toate acestea, deoarece opțiunile majoritare ale acestor interfețe sunt similare, următoarele subsecțiuni le explică pe amândouă. Dacă există diferențe între ele, acestea vor fi menționate. Următoarea este descrierea versiunii desktop a interfeței câmpului de luptă.

Câmpul de luptă la sol

Colțul de sus

În colțul din stânga sus, la nivelul meniului dinaintea butonului pagină de pornire veți găsi avatarul dvs. împreună cu numele cetățeanului, nivelul, nivelul de energie și posibilitatea de a recupera energia dacă poate fi recuperată. Mai jos este un buton de casă care arată dacă aveți bonusul de ședere disponibil (butonul casă este verde) sau nu este disponibil (butonul casă este gri) pentru acea luptă și este urmat de numele regiunii de reședință și de țara regiunii de reședință și cantități de aur, monedă și puncte de prestigiu.

În colțul din dreapta sus, există 3 linkuri interactive care arată dacă aveți misiuni, mesaje sau alerte. Numărul cu numărul de misiuni active, mesaje noi și alerte noi va fi afișat dacă există. Există, de asemenea, un al patrulea link, cel către clasamentele săptămânale.

Vârf de cadru de câmp de luptă

În colțurile din stânga sus și din dreapta se află cetățenii care au făcut cele mai multe daune în divizie pentru fiecare parte. În interfața câmpului de luptă la sol, există și un meniu derulant unde puteți vedea cetățenii care au făcut cele mai multe daune în alte diviziuni la sol.

Zona centrală de sus este zona principală a câmpului de luptă și aici, în partea stângă și dreapta sus, puteți vedea țările care se află în război. Dacă există un scut lângă numele țării înseamnă că această țară este un apărător, în timp ce sabia de lângă nume înseamnă că această țară este atacatorul. În mijlocul zonei centrale superioare, se află bara de influență. Bara arată câte procente și puncte de dominație dețin ambele părți în prezent. Chiar deasupra barei de influență, ar putea fi multiplicatorul de influență în cazul în care există un bonus de determinare pe partea pentru care lupți. Există, de asemenea, un cronometru care arată timpul trecut în acea rundă, precum și punctele campaniei câștigate în prezent de fiecare parte și câte puncte sunt necesare pentru a câștiga campania.

Chiar sub bara de influență este o secțiune cu 6 butoane de prezentare generală:

 1. Bătălia actuală care arată punctele actuale ale campaniei (sunt necesare 94 pentru a câștiga bătălia), cu o imagine de ansamblu asupra aliaților din fiecare țară implicată în război, procentul de dominație actual pentru fiecare divizie și nivelul cât de mult daunele sunt necesare pentru a deveni o bătălie epică, precum și un timp estimat rămas pentru a câștiga bătălia
 2. Statistici de luptător care arată luptătorii de top de pe fiecare parte pentru fiecare rundă de luptă din toate diviziile. Mai multe informații sunt disponibile aici
 3. Istoria războiului care arată toate luptele din acest război, cu informații despre regiunea atacată, ce țară a câștigat și când
 4. Comenzi de luptă care arată dacă există ordine de luptă active în oricare dintre divizii și cât de multă monedă (recompensă) ați câștigat de la acestea
 5. Statistici de luptă care arată cât de multe puncte au fost unul în campanie (fiecare luptă și fiecare divizie) și o imagine de ansamblu despre cum au progresat ambele părți în perioada de luptă (timpul luptei), având în vedere influența lor de război, dominația puncte și dominația zidului.
 6. Harta campaniei care prezintă o prezentare generală a tuturor luptelor din campanie

Statistica luptătorilor

Pagina de statistici a luptătorilor

Faceți clic pe Statistici luptător în partea de sus a mijlocului cadrului de interfață. Statisticile luptătorilor vor conține următoarele informații:

 • Soldații de top din fiecare mini-luptă cu următoarele informații
  • Avatar, nume și naționalitate
  • Numărul de dușmani uciși sau influența (în funcție de dacă ați ales fila ucideri sau daune)
  • Link către profil.
 • Rândul dvs. va fi evidențiat.

În mod implicit, veți vedea statisticile curentei mini-lupte din divizia dvs. Cu toate acestea, puteți vedea statisticile altor mini-bătălii sau ale altor diviziuni făcând clic pe linkurile dorite.

Notă: Statisticile de luptă sunt disponibile numai pentru luptele active.

Cadrul de mijloc al câmpului de luptă

Lupta reală poate fi văzută în mijlocul cadrului câmpului de luptă. Aici puteți vedea ori de câte ori un soldat intră pe câmpul de luptă și le veți vedea tancul cu skin tancului și soldații:

 • avatar
 • nume
 • batoane energetice
 • cetățenie
 • influență (ori de câte ori se luptă)

Cadrul drept al câmpului de luptă

În partea dreaptă, puteți vizualiza 6 opțiuni diferite:

 • Alegeți o parte sau divizie - vă rugăm să rețineți că schimbarea diviziilor este posibilă numai în luptele diviziei la sol în ocazii special
 • Comutați modurile - comutați între modul luptă și modul deploy
 • Magazin - magazin de aprovizionare de unde puteți cumpăra energie, amplificatoare sau piese de bazooka.
 • Schimbați vehiculul - Depozitul de vehicule din care puteți alege skinul de tanc sau avion
 • Alătură-te luptelor de gherilă - numai diviziile de sol, dacă sunt îndeplinite anumite circumstanțe
 • Inventarul luptelor de gherilă - numai diviziile de sol
 • Setări și filtre
  • Activați / dezactivați animațiile (tranziții jucător, foc de armă, armă nucleară)
  • Statistici de luptă (arată statisticile inamicilor învinși)
  • Arată jucătorii pe câmpul de luptă

Partea de jos al câmpului de luptă

Pagini principale: Fight e Deploy

Cadrul de jos este locul în care vă controlați lupta. Amplificatoare și arme speciale (disponibilă numai pentru bătăliile diviziei la sol) pot fi găsite în colțul din stânga jos. Dacă faceți clic pe aceste butoane, puteți vedea toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție și puteți face clic pe una disponibilă pentru a o activa imediat.

În partea de jos centrală, puteți găsi una din cele două vizualizări - fie că este vorba de luptă sau deploy, în funcție de modul ales. În cazul în care este modul de luptă ales, comenzile de luptă pot fi găsite și constau din șapte elemente, de sus în jos puteți vedea:

 • Daune în această bătălie
 • Divizia actuală
 • Butonul Recuperați energia care se modifică în funcție de modul în care puteți recupera energia. Trecând peste butonul de recuperare a energiei, veți furniza informații despre cât mai multă energie puteți recupera mâncând sau informații suplimentare dacă ați atins energia maximă care ar putea fi recuperată. În ordinea consumului, în funcție de ceea ce aveți la dispoziție, butonul va fi:
 • Buton de luptă
 • Alege arma - tipul de armă selectat marcat cu o pictogramă care reprezintă calitatea armei.
 • Rang
 • Bara ragului care îți spune rangul tău actual și cât de departe ești de următorul tău rang. Plasând cursorul peste diferite părți ale acestuia, puteți vedea informații mai detaliate.

Dacă modul deploy este activat, veți vedea:

 • Daune în această bătălie
 • Divizia actuală
 • Butonul Deploy
 • Rang
 • Bara ragului care îți spune rangul tău actual și cât de departe ești de următorul tău rang. Plasând cursorul peste diferite părți ale acestuia, puteți vedea informații mai detaliate.

Urmărind o bătălie

Interfața câmpului de luptă atunci când nu participați pe câmpul de luptă

Chiar dacă nu locuiți în țările care fac parte din luptă, puteți continua să urmăriți lupta în sine. Cu toate acestea, înainte de a vă alătura câmpului de luptă în sine, va apărea o notificare care vă va spune că nu vă aflați în nici o țară participantă și că, dacă doriți să luptați, trebuie să călătoriți într-una dintre ele (consultați Călătorie pe câmpul de luptă).

Dacă eliminați notificarea, interfața câmpului de luptă va fi afișată, cu excepție la #Partea de jos al câmpului de luptă unde vi se va solicita să alegeți partea.

Călătorie pe câmpul de luptă

Pagina de călătorie pe câmpul de luptă

Dacă nu poți lupta în luptă, va exista o fereastră pop-up pentru a alege o parte în care să lupți.

În această fereastră, vor exista două destinații, una pentru apărători, una pentru atacatori. Ambele destinații vor fi cele mai apropiate de dvs. și cele mai ieftine pentru dvs. de călătorit.

Când apăsați butonul „Călătorie”, costul călătoriei va fi scăzut și puteți începe lupta.

Schimbați divizia

Când intrați pe câmpul de luptă, chiar sub opțiunea de a alege o parte, există o opțiune de a alege o divizie. Puteți schimba diviziile la sol numai în timpul evenimentelor speciale sau dacă aveți o îmbunătățire activă a maverick pack.

Note

Dacă rămâneți în așteptare prea mult timp, trebuie să confirmați că sunteți încă acolo.
 • Dacă nu faceți nimic în 2 minute, trebuie să confirmați că sunteți încă acolo înainte ca starea luptei și eroii să fie actualizați.
 • Puteți vedea statistici complete de luptă doar pentru dvs., nu pentru nimeni altcineva.

Interfața câmpului de luptă (mobil)

Câmpul de luptă la sol - versiunea Android
Câmpul de luptă aerian - versiunea Android

În ceea ce privește interfața desktop, există, de asemenea, două interfețe pe câmpul de luptă pentru versiunea mobilă, una pentru divizia la sol și una pentru divizia aeriană. De asemenea, opțiunile majoritare ale acestor interfețe sunt similare, astfel încât această secțiune explică ambele versiuni ale interfeței mobile. Dacă există diferențe între cele două, acestea vor fi menționate.

Partea de sus

În partea de sus, există informații de bază despre câmpul de luptă:

 • numele regiunii
 • bara de dominație
 • țările implicate
 • buton info care deschide statisticile luptătorului
 • tipul terenului

Mijloc

În mijloc, există un buton pentru a deschide fereastra cu amplicatoarele

Partea de jos

În dreapta jos, există trei opțiuni:

În partea de jos este un buton deploy unde vă pregătiți lupta.

Vezi si

Istoria câmpului de luptă


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului