Turneu Epik i Lufterave

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
FrançaisIcon-France.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
Epic warfare tournament.png

Turnamenti Epik i Lufterave - Përshkrimi

 • Turneu do të jete 7 ditë (168 orë) dhe ajo do të fillojë në ditën e 2122
 • Qëllimi i turneut është për të fituar pikë prestigj
  • Mbledhja pika Prestige zhbllokon shpërblimet individuale për çdo lojtar
  • Qytetarët të cilët luftojnë në betejat epike (lexoni më poshtë për më shumë detaje) do të marrin pikë bonus Prestige
  • Vendet që do të renditet e bazuar në numrin mesatar të Pikëve të Prestige fituara nga luftëtarët e saj aktive dhe do të shpërblehen bazuar në pozicionin e tyre përfundimtar
  • Lojtarët e lartë në secilin vend do të marrin dekorata për përpjekjet e tyre

Si te fitojme Prestigje

Epic Warfare Tournament countdown
 • Për çdo hit bërë në një betejë, një lojtar do të marrë 1 pikë Prestige. Është e rëndësishme të mos e ngatërruar "hitet" me "vret". Një hit çmim ka 1 pike Përvoja dhe konsumon 10 Energjisë. Zakonisht një kundërshtar është i mundur duke përdorur 1 deri 4 hits në mesatare, në varësi të nivelit të tij Energjisë dhe cilësinë armës.
 • Pikat Prestige do të marrë menjëherë pas çdo hit.
Shembull
nëse një lojtar vrarë një kundërshtar në 3 hits, ai menjëherë do të marrë 3 pikë prestigj.
 • Luftimi në një luftë guerrile akordon lojtar me 10 pikë prestigj në fund të luftës, pavarësisht nëse ai fiton apo jo.
 • Përdorimi i një Bombë Big, bombe vogla ose raketën do të japë lojtarit me 1 pikë Prestige menjëherë pas përdorimit it.
 • Një lojtar do të jetë në gjendje për të fituar pikë më shumë prestigj për të arritur majën 5 Fighters në një betejë
 • Varësisht nga pozita në Top 5, ai do të marrë bonusin e mëposhtëm në fund të betejës, duke marrë parasysh se sa dëme që ai ka bërë në atë betejë:
  • Vendi 1: 100 pikë ekstra% Prestige për çdo hit ai ka bërë në atë betejë
  • Vendi 2: 80% pikë ekstra prestigj për çdo hit ai ka bërë në atë betejë
  • Vendi i 3: 60% pikë ekstra prestigj për çdo hit ai ka bërë në atë betejë
  • Vendi i 4: 40% pikë ekstra prestigj për çdo hit ai ka bërë në atë betejë
  • Vendi 5: 20% pikë ekstra prestigj për çdo hit ai ka bërë në atë betejë
 • Pikat Prestige bonus do të jepen vetëm pas përfundimit të betejës, kur Hero Beteja Medalja është dhënë edhe.
Shembull
Nëse një lojtar ka fituar 100 pikë prestigj në një betejë ku ai është renditur 1, ai do të fitojë 100 pikë ekstra prestigj në fund të betejës, së bashku me medaljen Hero Battle.

Lojtaret do të fitojnë 3 pikë Prestige per hit (në vend të: 1) duke luftuar në betejat epike

Betejat Epike

Artikulli Kryesor: Betejat Epike

Një betejë epike bëhet kur një sasi të caktuar të dëmit është trajtuar. Betejat epike do të sinjalizohen me një ikonë të veçantë në Luftën (Fushatat) faqe dhe një sfond të ndryshëm në faqen e betejës

Një betejë epike të bëhet në qoftë sedëmin e bërë është:

Divizionin Dëme
Icon division 1 blue.png Më shumë se 10 000 000 dëme trajtohen në atë betejë
Icon division 2 blue.png Më shumë se 30 000 000 dëme trajtohen në atë betejë
Icon division 3 blue.png Më shumë se 100 000 000 dëme trajtohen në atë betejë
Icon division 4 blue.png Më shumë se 3 000 000 000 dëme trajtohen në atë betejë

Lojtar do të marrë 3 pikë prestigj për çdo hit ai ka bërë në atë betejë pas momentitBeteja ka bërë epike. Pikat Prestige bonus do të shtohet në çast, por vetëm pasi për momentini ka bërë beteja epike. Pikat Prestige bonus do të shtohen edhe në rast të një lufte guerrile, kulojtar do të marrë 30 pikë prestigj në fund të luftës. Pikat Prestige bonus janë dhënë edhe në rastlojtar përdor bomba, raketa ose bazooka, duke rezultuar në 3 pikë të fituara për secilin përdorimin e këtyre armëve

Shembull
Nëse një lojtar ka bërë 100 hite në një betejë epike (pasbetejës është bërë epike ), ai do të fitojë 300 pikë prestigj në çast

Bonus për vendosjen në 5 Top vlen edhe për betejat epike.

Shembull 1
Nëse një lojtar ka bërë 100 hite në një betejë epike (pasbetejës është bërë epike ), dhe gjithashtu fitoi Hero Battle ai do të fitojë 100 * 3 (nga bonus epike) = 300 pikë në çast dhe në fund një shtesë prej 300 pikësh për shkak të bonusit Hero Battle
Shembull 2
Nëse një lojtar ka bërë 300 hite në një betejë , para se të bëhej epike , ai do të marrë 300 pikë për ato hitet . Në qoftë se në betejën njëjtë,lojtari ka bërë një tjetër 100 hite Pas betejës epike ka bërë , ai do të fitojë një tjetër 300 pikë në total kështu që ai do të arrijë 600 pikë për atë betejë. Nëselojtari do të menaxhojë të fitojë Hero Battle në atë betejë, 200 % prestigj pikë bonus do të dyfishtë pikat totale të marra nga lojtar: 600* pikë 2 pikë = 1200
 • Fjalor sqarim : sa herë që ne e përdorim termin "betejën" ne referohen në atëkomunitet kryesisht quan "raundi". 1800 Pikët Dominim çon për të fituar një betejë, e cila çon për të fituar pikë fushatë. 83 Pikët e fushatës të çojë për të fituar një Fushatës.

Renditjet Individuale

Individual rankings during the epic warfare tournament

Të rangut të mund të arrihen nëpërmjet faqen kryesore duke klikuar mbi numrin në frontin e emrit të qytetarëve.Numër përfaqëson pozitën e tij në renditjen kombëtare. Secili shtet do të ketë renditjen e saj të veçantë. Qytetarët do të renditen në bazë të pikëve totale të fituara Prestige

Nuk do të jetë 2 Lloji i renditjeve:

 1. Ranking Daily
 2. Në përgjithësi Ranking

Renditjet do të rifreskohet çdo 20 minuta.

Të gjitha dekoratave do të jepet pas përfundimit të turneut:

 • Top 10 lojtarët në renditjen e përditshme do të marrë një dekoratë (të cilat do të jenë përshtatur për krye 3)
 • Të përgjithshme Top 50 lojtarët nga çdo vend do të marrin një dekoratë (të cilat do të jenë përshtatur për krye 3)

Shperblimet Individuale

Pas arritjes së një sasi të caktuar pikësh Prestige lojtarët do të jetë në gjendje të mbledhë shpërblimet si më poshtë:

 • 500 Pikët Prestige -> 10 Forca
 • 550 Pikët Prestige -> Booster 50% Dëmtimi për 8 orë
 • 625 Pikët Prestige -> Recover 20 Energjisë çdo 6 minuta*
 • 750 Pikët Prestige -> 50 Qendra e Energjisë për 7 ditë
 • 1 000 Pikët Prestige -> 20 Forca
 • 1 250 Pikët Prestige -> Recover 30 energjisë për 6 minuta*
 • 1 500 Pikët Prestige -> 100 Qendra e Energjisë për 7 ditë
 • 2 000 Pikët Prestige -> Recover 40 energjisë për 6 minuta*
 • 2 500 Pikët Prestige -> Booster 50% Dëmtimi për 24 orë
 • 3 000 Pikët Prestige -> 150 Qendra e Energjisë*
 • 4 000 Pikët Prestige -> 40 bare energjisë
 • 5 000 Pikët Prestige -> Recover 50 energjisë për 6 minuta*
 • 6 250 Pikët Prestige -> 200 Qendra e Energjisë*
 • 7 500 Pikët Prestige -> Recover 70 energjisë për 6 minuta*
 • 8 750 Pikët Prestige -> 250 Qendra e Energjisë*
 • 10 000 Pikët Prestige -> Recover 100 energjise për 6 minuta*
 • 12 500 Pikët Prestige -> 50 bare energjisë
 • 15 000 Pikët Prestige -> 60 bare energjisë
 • 17 500 Pikët Prestige -> 70 bare energjisë
 • 20 000 Pikët Prestige -> Recover 150 energjise për 6 minuta*
 • 25 000 Pikët Prestige -> 80 bare energjisë
 • 30 000 Pikët Prestige -> 90 bare energjisë
 • 35 000 Pikët Prestige -> Recover 200 energjise për 6 minuta*
 • 40 000 Pikët Prestige -> 100 bare energjisë
 • 45 000 Pikët Prestige -> 110 bare energjisë
 • 50 000 Pikët Prestige -> Recover 250 energjise për 6 minuta*
 • 62 500 Pikët Prestige -> 120 bare energjisë
 • 75 000 Pikët Prestige -> 130 bare energjisë
 • 87 500 Pikët Prestige -> 140 bare energjisë
 • 100 000 Pikët Prestige -> Recover 300 energjise për 6 minuta*
 • 125 000 Pikët Prestige -> 150 bare energjisë
 • 150 000 Pikët Prestige -> 150 bare energjisë
 • Për çdo 25 000 pikë më shumë Prestige -> 150 bare energjisë
* deri në fund të ditës 2133

Shpërblime mund të mblidhen nga faqja kryesore deri në 48 orë pasturneu ka përfunduar. Çmimet tilla si Boosters dëmit, Qendrat përkohshme energji dhe energjia ekstra rikuperueshme për 6 minuta*, janë aktivizuar kur klikon qytetare mbi atë shpërblim në flamurin faqen

Renditjet e Shteteve

Country rankings during the epic warfare tournament

Vendet do të renditet bazuar në pikat mesatare Prestige për luftëtar aktiv aktive (një qytetar i cili ka fituar të paktën 1 pikë Prestige gjatë turneut)

Formula
Numri total i pikëve Prestige mbledhur nga luftëtarët aktivë të një vendi pjesëtuar me numrin e luftëtarëve aktive
Llogaritë e reja bëhen 24 orë para fillimit të ngjarjes dhe gjatë ngjarjes nuk do të hyjë individin ose vendin renditjen

Shperblimet e Shteteve

Në fund të vendeve të turneut do të fitojë një Shield Mbrojtjes + një sasinë e goldit të dorëzuar në Thesar, varësisht nga vendi vendi është i pozicionuar në finale të turneut:

Pozicionuar në finale Shperblimet
1 - 10 Cilësia 7 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 5 000 Ar
11 - 20 Cilësia 6 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 3 000 Ar
21 - 30 Cilësia 5 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 2 500 Ar
31 - 40 Cilësia 4 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 2 000 Ar
41 - 50 Cilësia 3 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 1 500 Ar
51 - 60 Cilësia 2 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 1 000 Ar
61 - 70 Cilësia 1 Mbrojtjes Mburoja + Icon - Gold.gif 500 Ar
Shembull
Një Vendi ka ende 4 miliardë dëme mbetur në Mbrojtjes Mburoja e tyre dhe fiton një të ri 5 Shield Quality Mbrojtjes. 6 miliardë dëme do të shtohet në 4 miliardë ekzistues, duke bërë një total prej 10 miliardë dëme. Kjo do të thotë aktual i Mbrojtjes Mburoja do të bëhet një Cilësia 7. Shënim: Në disa raste kapaciteti akumuluar mburojë mund të tejkalojnë 10 miliardë dëme.Rezultati do të jetë ende një Mbrojtjes Q7 Shield, por ai që ka mbi 10 miliardë kapacitet të dëmit (asnjë dëm do të jetë e humbur).

Sources