House/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
فارسیIcon-Iran2.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Products:

Icon - Food Q3.png Icon - Weapon Q2.png Icon - Aircraft Q1.png Icon - Moving ticket Q3.png Icon - House Q1.png Icon - Food Raw Materials.png Icon - Weapon Raw Materials.png Icon - Aircraft Raw Materials.png Icon - House Raw Materials.png


Energia și ce o influențează

Recuperați energia : Bară energetică · Trusă de prim ajutor · Alimente · Casă · Power pack · Provocarea săptămânală · Bomboane de iarnă
Cheltuie energie : Luptă · Guerrilla · Bilet de transport · Antrenament · Muncă

Casa crește energia recuperabilă a unui cetățean.
Odată ce ajunge Casa în depozitul cetățeanului, aceasta trebuie activată ca cetățeanul să obțină beneficiile casei. O Casă activată nu poate fi vândută în piață.
O casă poate fi dezactivată și reactivată oricând. Rețineți că la dezactivarea unei Case, durabilitatea acesteia va scădea cu o oră. De exemplu, dezactivarea unei Case după utilizarea ei timp de 1 oră și 3 minute va consuma 2 ore din durabilitatea acesteia.
La fel ca toate produsele, aceasta poate fi cumpărată din piața de mărfuri.
Din ziua 2.492, un cetățean poate avea câte o casă din fiecare calitate activată în orice moment dat.

Producerea caselor

 • Icon - House Raw Materials.png Materia primă pentru case este folosită pentru producerea caselor.
 • Dacă țara are în posesie, și e conectată la capitală, o regiune de nisip, argilă, lemn, calcar sau granit, fiecare companie din acea țară va obține un anumite bonus de producție, în funcție de tipul resursei deținute. Granitul oferă 30% bonus, calcarul 25%, argila 20%, lemnul 15% și nisipul 10%. Dacă regiunea nu are o rută comercială cu capitala, bonusul de producție este înjumătățit.
 • Singurul mod de producere a caselor este prin folosirea tichetelor de muncă produse de angajați. Nu puteți lucra ca manager în propriile fabrici de Case sau în companiile de materie primă pentru case.
 • Dacă un cetățean are două sau mai multe companii de aceeași calitate, acelea vor contribui la construcția unei singure case. De exemplu dacă aveți 1 fabrică de Case Q3, veți putea aplica doar 3 tichete de muncă pe zi pentru o singură Casă, dar dacă aveți 2 fabrici de Case Q3 veți putea aplica 6 tichete de muncă pe zi pentru o singură casă.
 • Citiți pagina de Productivitate pentru informații despre cantitatea de materie primă pentru Case și tichete de muncă necesare pentru producerea fiecărei calități de casă.

Calitățile caselor

Eficiența caselor depinde de calitatea lor.

Nivelul calității unei case determină trei caracteristici: durabilitatea (în zile), bonusul de energie și bonusul de energie recuperabilă:

Casa Q7
 • Q1: 7 zile, +50 energie bonus, 0 bonus la energia recuperabilă
 • Q2: 7 zile, +80 energie bonus, 0 bonus la energia recuperabilă
 • Q3: 7 zile, +100 energie bonus, 0 bonus la energia recuperabilă
 • Q4: 7 zile, +150 energie bonus, 0 bonus la energia recuperabilă
 • Q5: 7 zile, +200 energie bonus, 0 bonus la energia recuperabilă
 • Q6: în curând
 • Q7: în curând

Durabilitatea casei determină câte zile poate fi folosită. Pe de altă parte, bonusul de energie determină câte puncte de energie poate oferi casa cetățeanului.
Pe lângă durabilitate și bonusul de energie, casele Q6 și Q7 oferă și un bonus la recuperarea de energie.
Începând cu Ziua 2.492, cetățenii primesc 1 Punct de Muncă Suplimentară pentru fiecare calitate diferită de case activate, în fiecare oră în care acestea rămân active. De exemplu dacă un cetățean are 3 case active (q1, q2 și q3) acesta va primi 3 Puncte de Muncă Suplimentară pe oră.

Citiți și