Tank skins/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului

Exemplu de aspect al skinuluiului pe câmpul de luptă.

Puteți vedea skinurile de tancuri în depozitul de vehicule. Implicit, toate skinurile sunt blocate, dacă nu le-ați obținut în timpul questurilor. Dacă aveți un skin in depozitul de vehicule, il puteți schimba și apariția dvs. pe câmpul de luptă va fi diferită.

Skinuri

Baronul roșu (Red Baron)

Baronul roșu a fost obținut în timpul evenimentului Câștigătorul ia totul (Winner Takes it All), care a avut loc intre zilele 2,835 și 2,841.
Baronul Roșu trage cu plasmă, care sfidează moartea, care va crea un dezastru pe câmpul de luptă. Ieșiți acolo și trageți niște plasmă!

Distrugatorul de monstrii (Monster grinder)

Distrugatorul de monstrii a fost obținut în timpul evenimentului Povesti ale lumii noi: Headless Horror (Tales of the New World: Headless Horror), care a avut loc intre zilele 2,899 și 2,904. Zvonurile spun că Plato însuși a folosit Monster Grinder pentru aventurile sale. Sunt niște pantofi mari de umplut! Te poți descurca cu presiunea?

Mjolnir

Mjolnir a fost obținut în timpul evenimentului Tanking Mayhem la provocarea săptămânală, care a avut loc intre zilele 2,989 și 2,996. Cu tancul Mjolnir puteți să vă electrificați dușmanii și să aveti o performanță șocantă pe câmpul de luptă! Joc de cuvinte intentionat.

Manticore

Manticore a fost obținut prin colectarea înfloritoare a unei cantități impresionante de puncte de prestigiu, în provocarea săptămânală dintre zilele 3,143 și 3,150. Cu Manticore pe câmpul de luptă, vrăjmașii voștri vor fi condamnați la un sfârșit militar. Pregătește-te să-ți faci pe adversari să tremure de teamă la vederea lui Manticore!

Tancul cu șocuri

Tancul cu șocuri a fost obținut din provocarea aniversării de 10 ani a eRepublik, începând cu ziua 3654 până în ziua 3660. Inamicii nu vor avea nicio șansă cu Tancul cu șocuri pe câmpul de luptă. Duceți adversarii la căderea lor și schimbați valul de orice bătălie!

T-11 Siegebreaker

T-11 Siegebreaker a fost obținută din provocarea aniversării a 11 ani de la eRepublik. Rulează câmpul de luptă din interiorul puternicului Siegebreaker T-11 și te uiți cum dușmanii tăi fug cu teroare.

Galerie

Baronul roșu (Red baron)
Distrugatorul de monstrii (Monster Grinder)
Tancul Mjolnir
Manticore
Tancul cu șocuri (Shockwave tank)
T-11 Siegebreaker