Komandanti (NjU)

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Komandantët janë drejtuesit e të gjithë Njesive Ushtarake dhe ndryshe nga kapitenët nuk mund të ndryshohet, përveç rasteve kur vetë Komandanti saj vendos të emërojë një tjetër ushtar si një komandant.

Çdo ushtar që ka arritur gradën e Icon rank Commander.png Commander mund të krijojë një MU re ose bëhet i emëruar në një të parë ekzistuese. Një tjetër kusht të bëhet një komandant i një MU ekzistues është që të jetë një anëtar më shumë se 2 ditë.

Komandantët kanë aftësinë për të

 • përshtatur urdhërave të rekrutuar (në mënyrë që të krijojë e pragut për hyrjen në MU)
 • përcakton prioritetet Beteja (për të siguruar lojë përcakton betejat prioritare ashtu si kur një perfundon mëparshme betejë)
 • vendosur Urdhërin Ditor për MU për gjithë
 • hequr nga anëtarët MU cilët kam qenë në mu për më shumë se 2 ditë.
 • Nëse ka komandantë të dytë në njësinë ushtarake, komandanti më i lartë renditet i dyti merr vendin e tij / saj;
 • Nëse nuk ka asnjë komandantë të dytë në njësinë ushtarake:
  • në qoftë se ka një anëtar me gradën e Icon rank Commander.png Commander ose më të lartë të cilët kanë qenë në njësinë për më shumë se 2 ditë, ai / ajo do të bëhet komandanti i ri
  • Nëse nuk ka anëtarë me gradën e Icon rank Commander.png Commander ose më të lartë të cilët kanë qenë në njësinë për më shumë se 2 ditë, njësia nuk do të ketë një komandant derisa dikush plotëson kërkesat
 • në qoftë se komandanti është anëtar i fundit i njësisë ushtarake, njësi do të fshihet për të mirë

Shënim: Nëse nuk ka komandant të regjistrohet eRepublik në 7 ditë, komandanti do të hiqen dhe procedura e mësipërme do të bëhet

Lidhur


Jobs
Official in-game Politics Congress member · Councillor · Governor · Minister of Defence* · Minister of Education* · Minister of Foreign Affairs* · Party member · Party president · President · Prime Minister · Secretary general (party) · Spokesman · Vice president (party)
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in the article Minister
Military Commander · 2nd Commander · Captain · Soldier · Recruit · Military ranks · Aircraft ranks · Dictator
Economy / Media Employee · General manager · Press director
Historical: eRepublik Rising · eRepublik V1
User created jobs Politics Advisor · Ambassador · Chief of staff · Director · Director of Embassies · Founder · Justice · Minister* · Monarch · Parliamentary group leader · Politician · Recruitment director · Secretary general (alliance) · Secretary of Defense · Senator · Speaker · Vice president (country) ·
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in the article Minister
Military Advisor · Chief of staff · Commanding officer · Executive officer · Officer · Staff officer · Supreme Commander
Economy / Media Advisor · Editor · Founder · Graphic designer · Journalist