Oficeri

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Speech balloon.png User-created position

Kjo faqe përmban elemente/ konceptet/idetë të cilat nuk janë lojë përmban eRepublik.


Common Military Ranks
Navies Armies Air forces
Officers
OF-11 Admiral of the Fleet General of the Army /
Field Marshal
Marshal of the Air Force
OF-10 Admiral General Air Chief Marshal
OF-9 Vice Admiral Lieutenant General Air Marshal
OF-8 Rear Admiral Major General Air Vice Marshal
OF-7 Commodore Brigadier /
(Brigadier General)
Air Commodore
OF-6 Captain Colonel Group Captain
OF-5 Commander Lieutenant Colonel Wing Commander
OF-4 Lieutenant-Commander Major Squadron Leader
OF-3 Lieutenant Captain Flight Lieutenant
OF-2 Sub-Lieutenant Lieutenant Flying Officer
OF-1 Ensign 2nd Lieutenant Officer Cadet
Soldiers
OR-7/8
or
W-1/5
Warrant Officer
OR-5/6 Leading Rate Sergeant Sergeant
OR-3/4 Able Rate Corporal Corporal
OR-1/2 Seaman Private Airman

Një oficer është një anëtar i një force ushtarake të organizuar, me një pozitë më të lartë se ajo e një ushtari. Në mënyrë tipike, një oficer do të urdhëroj njësi të madhësive të ndryshme, deri në dhe duke përfshirë edhe forcat e armatosura një vend i tërë së. Ata mbajnë autoritet mbi ushtarët dhe zyrtar i një rangu më të ulët se sa veten e tyre.

Shiko edhe kete


Jobs
Official in-game Politics Congress member · Councillor · Governor · Minister of Defence* · Minister of Education* · Minister of Foreign Affairs* · Party member · Party president · President · Prime Minister · Secretary general (party) · Spokesman · Vice president (party)
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in article Minister
Military Commander · 2nd Commander · Captain · Soldier · Recruit · Military ranks · Aircraft ranks · Dictator
Economy / Media Employee · General manager · Press director
Historical: eRepublik Rising · eRepublik V1
User created jobs Politics Advisor · Ambassador · Chief of staff · Director · Director of Embassies · Founder · Justice · Minister* · Monarch · Parliamentary group leader · Politician · Recruitment director · Secretary general (alliance) · Secretary of Defense · Senator · Speaker · Vice president (country) ·
*There are different minister position, some are official, some not, but all are mentioned in article Minister
Military Advisor · Chief of staff · Commanding officer · Executive officer · Officer · Staff officer · Supreme Commander
Economy / Media Advisor · Editor · Founder · Graphic designer · Journalist