Resistance/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare

Războaiele de rezistență sunt războaiele începute de cetățeni care doresc să elibereze regiunile aflate sub ocupație.

Începerea unui război de rezistență

Puteți susține un război de rezistență făcând clic pe butonul support. Această interfață este afișată numai dacă puteți începe o rezistență.

Instrumentele pentru organizarea unui război de rezistență („RW”) apar pentru toți cetățenii aflați într-o regiune cucerită.

Voi și alți nouă cetățeni puteți susține un război de rezistență. Cu toții primiți realizarea Eroul rezistenței dacă regiunea este eliberată.

Puteți susține și începe un război de rezistență numai dacă:

  • vă aflați în regiunea pe care doriți să o eliberați;
  • ești cel puțin la nivelul 25;
  • aveți 1000 moneda;
  • zece (10) cetățeni susțin războiul de rezistență;
  • regiunea a fost cucerită cu mai mult de 24 de ore in urma;
  • forța de rezistență a țării nu luptă în prezent intr-un război de rezistență într-o altă regiune din aceeași țară cuceritoare;
  • regiunea nu este implicată într-o campanie.

Războiul de rezistență începe automat când al zecelea cetățean susține războiul de rezistență.

Dacă țara proprietara inițială a regiunii recucereste regiunea (prin război normal sau inamic natural) înainte de începerea războiului de rezistență, cetățenii care au sprijinit războiul de rezistență vor primi înapoi 1000 de monede . Va trebui să așteptați 24 de ore până când puteți susține din nou mișcarea de rezistență în aceeași regiune.
(De exemplu, Australia de Sud este ocupată de Indonezia. Opt persoane susțin un război de rezistență, astfel încât încă nu a început. Dacă Australia, proprietarul regiunii originale, cucerește regiunea prin o bătălie tradițională, cei opt cetățeni care au dat 1000 de monede (AUD în acest caz) pentru începerea războiului de rezistență își primesc banii înapoi).

Dacă războiul de rezistență nu reușește (adică, ocupantul apără cu succes regiunea), cetățenii care au sprijinit războiul de rezistență nu vor putea susține un alt război de rezistență pentru următoarele șapte zile. Vor vedea butonul Support, dar când vor face clic pe acesta vor primi un mesaj care explică de ce nu pot susține războiul de rezistență.

În plus, cetățenii își pot arăta aprobarea unui război de rezistență prin votarea lui, fără costuri suplimentare. Aceste voturi nu sunt considerate drept de sprijin. Dacă ați votat sau ați susținut rezistența, veți fi informați când începe războiul de rezistență printr-o alertă.

Începând cu ziua 1785 a fost adusă următoarea modificare la războaiele de rezistență:
Dacă o țară începe un război de rezistență împotriva unui invadator și pierde bătălia, forța de rezistență va trebui să aștepte 24 de ore înainte de a începe un nou război de rezistență împotriva aceluiași invadator.

Această perioadă de răcire se va aplica tuturor regiunilor originale ale țărilor aflate sub ocupația invadatorului respectiv.

Vă rugăm să rețineți:Costul susținerii unui război de rezistență NU este rambursabil după începerea unui război de rezistență. Singura excepție este atunci când un cetățean susține un război de rezistență într-o regiune cucerită din țara A, dar un război de rezistență este lansat într-o altă regiune a țării A, în astfel de cazuri suma de 1000 de valute este returnată în contul cetățeanului.

Lupta într-un război de rezistență

Pagina principală: Fight

Pentru a lupta, trebuie să domiciliați în țara care deține regiunea în care este activ războiul de rezistență. Procesul de luptă este același ca în luptele normale. Singura diferență este că trebuie să alegeți o parte pentru care doriți să luptați. Partea este aleasă din pagina războiului:

Alegeți partea apăsând opțiunea corespunzătoare. Rezistența este în stânga și aparatorul (proprietarul regiunii) este în partea dreaptă. Numele regiunii este la mijloc.

Determinarea

Pagina principală: Determination

De la cea de-a șasea aniversare a eRepublik (ziua 2192), când o regiune este ținută sub ocupație străină, determinarea luptatorilor de a răsturna asupritorii crește în timp. Aceasta duce la un bonus de determinare care înmulțește influența în luptele împotriva opresorului.

De exemplu, dacă Finlanda eliberează Laponia de la ocupația suedeză de 200 de zile și Suedia atacă regiunea câteva zile mai târziu, Finlanda și aliații săi vor avea în continuare un bonus ridicat de determinare la apărare. Dacă, totuși, Suedia a cucerit regiunea în ciuda bonusului ridicat de determinare, atunci determinarea este stabilită la 0.

Vezi si


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului