Mutual protection pact/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngLegi care pot fi propuse de

Președinte: Mesaj cetățean nou · MPP/Pactul de protecție mutuală · Declară război · Lovitură aeriană · Tratat de pace · Embargoul comercial · Concesionarea resurselor
Congres: Donații de țară · Salariu minim · Demiterea președintelui · Emitere bani · Taxe · Acceptarea cetățeniei
Fie președinte, fie Congres: Inamic natural
Dictator: Oricare dintre legile de mai sus, cu excepția Mesaj cetățean nou și Demiterea președintelui


Icon law mutual protection pact.png
Un Pact de protecție reciprocă (MPP) (cunoscut anterior ca o "alianță") este un acord ofensiv și defensiv între două țări. Dacă o țară din pact atacă o altă țară non-pact sau este atacată de o altă țară non-pact, cealaltă țară pact devine automat un aliat în război.

Dacă o țară este un aliat în război, cetățenii ei pot lupta pentru aliatul lor din patria lor, atâta timp cât țara lor este implicată în bătălia respectivă.


Cum se fac pactele de protecție reciprocă

Pagina de propunere de lege
Lista pactelor active de protecție reciprocă

Accesibil din Meniul principal –> Comunitate –> Țara mea –> Administrația.

Notă: Semnarea unui MPP va costa 10.000 monedă locală din trezoreria ambelor țări. MPP expiră după 30 de zile.

Pactele de protecție reciprocă sunt propuse ca legi de președintele oricărei țări. Când un președinte propune Congresului un MPP, 10.000 de monede de țară sunt eliminate din trezoreria fiecărei țări. Membrii Congresului trebuie să voteze pentru sau împotriva legii în cele două țări. Dacă este acceptat de ambele Congrese, este valabil începând cu ziua în care a fost marcat ca acceptat timp de 30 de zile. Dacă nu este acceptat de cel puțin unul dintre cele două Congrese, banii vor fi returnați la ambele trezoreri ale țării. Votarea în ambele congrese este simultană..

Exemplu: Ungaria vrea să semneze un pact de proteccie reciprocă cu Serbia. În acest caz, Flag-Hungary.jpg 10,000 HUF sunt utilizați din trezoreria maghiară și Flag-Serbia.jpg 10,000 RSD din trezoreria sârbă.

Notă: Nu puteți propune un pact de protecție reciprocă unei țări care nu are nicio regiune în acel moment. Cu toate acestea, o țară care nu are regiuni poate propune pactelor de protecție reciprocă altor țări.

MPP-urile pot fi propuse și votate în orice moment înainte de expirarea acestora.

După 30 de zile MPP este dezactivat automat. Înainte de a fi dezactivat, președintele poate propune un alt pact de protecție reciprocă cu aceeași țară și, dacă este aprobat de Congres, data de încheiere se prelungește cu încă 30 de zile.

Anularea prietenului unui prieten

Deși MPP-urile au termene de expirare, acestea sunt anulate automat dacă o țară atacă o țară care împărtășește un MPP comun cu aceasta (cunoscută sub numele de anularea prietenului unui prieten).

Exemplu: Dacă Suedia și Germania au ambele un MPP cu Polonia, iar Suedia atacă Germania, MPP între Suedia și Polonia este anulat.

Când sunt verificate pactele de protecție reciprocă pentru țările comune?

Anularea MPP-ului is checked:

Puteți semna MPP oricând doriți - înainte sau în timpul unui război ȘI înainte sau în timpul unei campanii. Anularea lor începe doar atunci când are loc un eveniment (declarație de război sau de NE, începutul campaniei etc.).

Declanșarea pactelor de protecție reciprocă

În orice război, atât țara atacată, cât și țara care a declarat războiul pot avea aliați prin pactele de protecție reciprocă.

  • MPP sunt declanșate de ambele părți atunci când o țară atacă orice regiune a altei țări.
  • Odată declanșate, acestea sunt active în mod implicit numai atât timp cât există un MPP activ între țări sau războiul este închis.
  • MPP declanșați vor sprijini toate acțiunile ofensive viitoare din orice regiune.

Desfășurarea forțelor aliate

Din ziua 3579 (7 septembrie 2017), liderii militari ai unei țări pot alege aliații pe care doresc să-i desfășoare în lupte. Doar prin desfășurarea unei armate, soldații săi pot lupta din țara lor natală, fără a fi nevoie să călătorească la teatrul de război (așa cum au reușit anterior toți soldații aflați într-o țară cu un MPP valid).

Persoanele care pot stabili și actualiza lista aliaților implicați sunt: Președintele țării, Dictatorul, Primul ministru, Ministrul apărării și Ministrul afacerilor externe

Deoarece finanțarea unei campanii militare este o întreprindere costisitoare, doar forțele care reprezintă până la 15% din puterea militară totală a lumii pot fi dislocate pentru o luptă și pot beneficia de lupta din avantajul patriei (puterea țării implicate direct în luptă) inclus). Puterea militară a fiecărei țări se bazează pe performanța cetățenilor săi în timpul provocării săptămânale anterioare.

Armatele aliate sunt desfășurate în ordinea hotărâtă de liderii militari. O desfășurare este valabilă pentru viitoarele bătălii (runde) și nu va afecta bătăliile în curs.

Ordinea de desfășurare poate fi modificată oricând din pagina războaielor, consola de luptă sau pagina militară a țării și este valabilă pentru viitoarele bătălii (runde).

De exemplu, presupunând că Rusia are o putere militară de 1,84% și președintele său alege ordinul de desfășurare A, armata Poloniei nu va putea beneficia de luptă din avantajele de acasă. Însă, deplasând Polonia pe listă, soldații din Polonia pot lupta din teritoriile poloneze.

A se vedea, de asemenea

Linkuri externe


Back.gif Înapoi la pagina Administrația țării

Back.gif Înapoi la pagina Militar


Război

Noțiuni de bază: Tutorial militarRăzboiDeclarați un războiInamic naționalLovitură aerianăCâmp de luptăLuptăPriorități de luptăDeterminareImperiuScutul de apărare
Tipuri și liste: Luptă aerianăLuptă la solLuptă Rece; Luptă completă sau Luptă epicăRăzboi de rezistențăRăzboi civilRăzboi de eliberareRăzboaie, pagina din jocLista conflictelor militare