Buy gold/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: https://www.eRepublik.com/en/get-gold


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Speech balloon.png This page went through several changes during its history.

Firstly, the Buy gold page was merged into the Special items page, and later on, the special items page was divided into Shop and Gold store. Please note, that the following is an overview of all gold packages you could buy on the special items page.

Although some of the information written here is still valid, you should check the new Shop page for the accurate information.


Ju mund të përdorni këtë funksion nga Gold dhe faqe Extras apo nga kudo që ju shihni Nevojiten Gold?.

Këto paketa janë në dispozicion për të dy qytetarëve dhe organizatave dhe ju mund të bleni ato nga pas dy hapa shumë të lehtë. Rëndësishme: Ju do të blejnë paketa për të holla të vërteta.

Hapi i parë - të zgjedhin paketën që ju dëshironi të blini

Buygold2.png

Qytetari/Organizata mund të bleni pako e mëposhtme:

 • Flag-European Union.jpg 99.9 € or Icon - Game tokens.png 999 Game tokens për Icon - Gold.gif 300 Ar
  • (0.333 euros për gold)
 • Flag-European Union.jpg 59.9 € or Icon - Game tokens.png 599 Game tokens për Icon - Gold.gif 175 Ar
  • (0.342 euros për gold)
 • Flag-European Union.jpg 24.9 € or Icon - Game tokens.png 249 Game tokens për Icon - Gold.gif 65 Ar
  • (0.38 euros për gold);
 • Flag-European Union.jpg 9.9 € or Icon - Game tokens.png 99 Game tokens për Icon - Gold.gif 25 Ar
  • (0.396 euros për gold);
 • Flag-European Union.jpg 4.9 € or Icon - Game tokens.png 49 Game tokens për Icon - Gold.gif 11 Ar
  • (0.445 euros për gold).
 • Flag-European Union.jpg 1 € for Icon - Gold.gif 2 Ar
  • (0.5 euros për gold).

Një check-kuti është në dispozicion në çdo paketë, kështu që zgjidhni paketën që ju dëshironi.

Hapi dy - zgjidhni metodën e pagesës

Në hapin e dytë që ju duhet të zgjidhni një nga tre opsionet e mundshme * Pagesa për të përfunduar blerjen tuaj. Ju mund të zgjidhni se cili opcion do të ju preferoni për të bërë pagesën duke klikuar në një nga katër logot *:

 • Logo PayPal - link në llogarinë tuaj PayPal
 • Kredit Kard logo - Lidhje tek faqja ePayment në të cilën ju mund të paguani me kartën tuaj të kreditit
 • Logo UltimatePay - Lidhje të UltimatePay faqe
 • Paguar me logon Mobile - Link për të hyrë në kodin qasje blerë me SMS. Shkalla standarde SMS do të shtohet në kosto.

Hapi tre - Duke rënë dakord me TOS

Një check-kuti është në dispozicion për: "Unë i kam lexuar dhe pajtohem me Terms and Conditions." Kontrolloni atë dhe të vazhdojë duke klikuar në butonin Blej tani.

Hapi katër - Suksesi

Shkruani të dhënat e kërkuara për pagesën dhe transaksioni juaj do të jetë i suksesshëm. Pak minuta pas transaksion të suksesshme, shuma e paguar prej ari do të transferohet tek ju të llogarisë Gold në eRepublik.

Fto Gold

Nëse keni nënshkruar deri në eRepublik nëpërmjet një ftojmë dhe kanë arritur nivelin 6 ditë pas 912 (20 maj 2010), atëherë personi i cili ftoi ju do të merrni 10% të arit që keni marrë. Pra, nëse ju blerë Icon - Gold.gif 140 Ar, ata do të marrin Icon - Gold.gif 14 Ar. Kjo nuk vlen për njerëzit të cilët kanë qenë të ftuar dhe kemi marrë bonus referimi për, para ditës së 912.

Blej për Shok

Blerë për një Shoqëri: tregojnë bujarinë tuaj.

Tani ju mund të bleni për një mik. Ju duhet vetëm të klikoni mbi butonin Blej për një mik, zgjidhni atë që japin, pas hapat e mësipërme, futni ID e përdoruesit dhe një përshkrim të vogël në qoftë se ju dëshironi, ose ju mund të dërgoni dhuratën anonime, një mënyrë e mirë për të treguar bujarinë tuaj .

Problemi

Nëse ju shtypni një buton Blej tani nga gabimet e mëposhtme mund të ndodhë:

 • një mesazh do shfaqet: "Duhet të zgjidhni një paketë"
  • Për të zgjidhur këtë problem ju thjesht duhet të kontrolloni të cilën pako ju dëshironi të blini.
 • një mesazh do shfaqet: "Duhet të pajtohem me kushtet."
  • Për të zgjidhur këtë problem ju duhet të kontrolloni butonin check-kuti tjetër për të "Unë i kam lexuar dhe pajtohem me Kushtet e Shërbimit".

Herë pas here, ari juaj nuk mund të shfaqen. Nëse kjo ndodh, ajo është e rekomanduar që ju të dërgoni një biletë për të marrë situatën zgjidhur.


Back.gif Ktheu tek faqja Gold

Back.gif Ktheu tek faqja Gold dhe Extra