Detajet e punonjësit

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Babelfish.jpg This page's translation is incomplete!

This page is incomplete. An editor began to translate the page from English but didn't finish.
You can help by completing the translation. For more information, see Help:Translating Pages.

Tek detajet e punonjësit mund të hyni duke klikuar tek butoni Menaxho punonjësit në faqën e kompanisë. Lista e punonjësve dhe ofertat e punës së asaj kompanie mund të gjinden aty. Menaxherët kryesorë kan gjithashtu mundësinë të menaxhojnë punonjësit e kompanisë dhe të vendosin/fshijnë oferta të punës. Në mënyrë që të punësoj një punonjës, menaxheri i kompanisë duhet të ketë Titullin e të Rriturit.

Lista e punonjësve

Manage employees1.png

Të gjithë puntorët e ndonjë qytetari jan të listuar këtu.

Do të shohësh:

 • Emrin, avatarin, dhe linkun e profilit
 • statusin e puntorëve tuaj
  • Ngjyra e kuqe tregon: se nuk ka punuar në atë ditë
  • Ngjyra e gjelbër tregon: se ka punuar në atë ditë
  • Ngjyra e hirtë tregon: se nuk ka punuar ende

Duke shikuar historinë e produktivitetit, informacionet e më poshtme janë në dispozicion:

 • nuk ka punuar (e kuqe)
 • ka punuar (e gjelbër)
 • nuk ka informacione (e hirt)

Menaxheri kryesor ka këto opcione:

 • Të ndryshojë rrogën
 • Të pushoj puntorin


Job offers

Manage employees.png

The job offers screen shows all active offers you have. As General managers you also have option to:

 • Edit offers
 • Post new offers

How to post offers?

To post a new offer, general manager must click Create.png button. A new offer will appear where they can choose:

 • Amount of offers
 • Salary

Notices:
If general manager tries to:

 • put an offer with salary less than minimum wage:
  • The country's minimum wage is x.xx. You cannot set the salary lower than the minimum wage.
 • put an offer with a higher amount of offers than you could let work in all of your companies:
  • You can add a maximum of xxx job offers.

How to post offers?

To post a new offer, general manager must click Create.png button. A new offer will appear where they can choose:

 • Amount of offers
 • Salary

Notices:
If general manager tries to:

 • put an offer with salary less than minimum wage:
  • The country's minimum wage is x.xx. You cannot set the salary lower than the minimum wage.
 • put an offer with a higher amount of offers than you could let work in all of your companies:
  • You can add a maximum of xxx job offers.

See also


Back.gif Ktheu tek faqja Company (presentation page)