Material avion të papërpunuara

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Products and Raw materials:

Icon - Food Q3.png Icon - Weapon Q6.png Icon - Aircraft Listing.png Icon - Moving ticket Q3.png Icon - House Q1.png Icon - Food Raw Materials.png Icon - Weapon Raw Materials.png Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png Icon - House Raw Materials.png


Material avion të papërpunuara Ju prezantoj ne 3 Korrik 2016[1] si pjes e nje industrie te re Airore.

Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png
Material avion të papërpunuara
Top Brace.png
Icon - Magnesium.png
Magnez
Icon - Titanium.png
Titan
Icon - Wolfram.png
Wolfram
Icon - Cobalt.png
Kobalt
Icon - Neodymium.png
Neodymium

Prania e lëndëve të para në vendin ku keni kompanit prodhuese, do të përfitojë ne prodhimin e materialeve të armëve të para (dhe armëve) nga një përqindje të caktuar, në varësisht nga burimet e rralla natyrore. Neodymium ofron produkteve bonus prej 30%, 25% kobalt, wolfram 20%, titan 15% dhe magnez 10%.

Material avion të papërpunuara është prodhuar në objektet. Qytetari që punon në këtë objektet merrë prodhimin bonus për shkak të territoreve të vendit të tyre në pronësi.

Shih edhe këtë


Materialet e papërpunuara Burim
Icon - Food Raw Materials.png Material ushqimore të papërpunuara Icon - Fish.png Peshk · Icon - Fruits.png Fruta · Icon - Cattle.png Bagëti · Icon - Grain.png Grur · Icon - Deer.png Drer
Icon - Weapon Raw Materials.png Material armëve të papërpunuara Icon - Iron.png Hekur · Icon - Aluminum.png Alumin · Icon - Oil.png Naftë · Icon - Saltpeter.png Nitrat Potasi · Icon - Rubber.png Rubin
Icon - House Raw Materials.png Material shtëpi të papërpunuara Icon - Sand.png Sand · Icon - Wood.png Wood · Icon - Clay.png Clay · Icon - Limestone.png Limestone · Icon - Granite.png Granite
Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png Material avion të papërpunuara Icon - Magnesium.png Magnez · Icon - Titanium.png Titan · Icon - Wolfram.png Wolfram · Icon - Cobalt.png Kobalt · Icon - Neodymium.png Neodymium