Materialet e papërpunuara

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Products and Raw materials:

Icon - Food Q3.png Icon - Weapon Q6.png Icon - Aircraft Listing.png Icon - Moving ticket Q3.png Icon - House Q1.png Icon - Food Raw Materials.png Icon - Weapon Raw Materials.png Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png Icon - House Raw Materials.png

Lëndët e para janë produktet që janë përdorur për prodhimin e produkteve të tjera. Pikat e mëposhtme janë materialet e papërpunuara:

Icon - Food Raw Materials.png ushqimore: Icon - Weapon Raw Materials.png armëve: Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png avion:

Materialet e papërpunuara dhe rajonet

Lëndët të para janë vendosur në disa rajone të veçanta nëpër botë.

Bonuse Burimeve

Produktet

Rajonet e materialet e papërpunuara të japë shpërblime për kompanitë në vend. Rajonet që kanë vetëm një rrugë transporti në kryeqytet do të merren në konsideratë. Rajone të izoluara nuk do të japë asnjë shpërblim. Çdo burim i ndryshëm ushqimor (shih tabelën më sipër) vendi zotëron jep bonus 20% për të gjitha kompanitë e ushqimit dhe ushqimit të para materiale të vendosura në atë vend. Same shkon për armë: çdo të ndryshme të burimeve arma shteti zotëron 20% bonus i jep të gjitha kompanitë e armëve dhe të lëndëve të para për armë të vendosura në atë vend.

Shembull: Vendi ka 2 gruri, dreri, fruta, vaj dhe gome. Kompanitë e ushqimit do të merrni bonus 60% (gruri, dreri, fruta) dhe kompanitë armë 40% bonus (naft, gome).

Rrugët e Transportit

Në mënyrë që të jenë efektive bonus nuk duhet të jetë një rrugë transporti nëpër rajone të vendit tuaj në kapitalin tuaj. Rruga do të thotë se për të bonus të jetë efektive, rajoni ku është gjetur burim duhet të jetë i lidhur me qarqet e vendit tuaj në kapitalin tuaj.

Shënim: Nëse një rajon nuk ka një rrugë të transportit në kryeqytet, nuk do të jetë një njoftim në faqen e shoqërisë dhe ata nuk do të tregojnë në seksionin e burimeve të faqes ekonomisë.

Prodhimin e materialet e papërpunuara

Artikulli Kryesor: Buildings/Shqip

Produktet dhe lëndëve të para

Çdo produkt industria ka nevojë për një material të veçantë të papërpunuara:

Përdorimi materialet e papërpunuara

  • Për ushqim: Q / njësi ushqimor
  • Për armët: 10*Q / armë

Nga kjo tabelë mund të shihni sasinë e kërkuar të lëndëve të para, kur ju punoni në kompani të ndryshme të cilësisë me lloje të ndryshme të shpërblimeve resurseve.

Lëndëve të para të nevojshme për punonjës në ushqim me cilësi të ndryshme dhe kompanitë e armëve me shpërblime i ndryshëm
Lloji Ndërtimit Kualiteti 0% bonus 20% bonus 40% bonus 60% bonus 80% bonus 100% bonus
Icon - Food Q7.png
Ushqim
Q1 1 1.2 1.4 1.6 1.8 2
Q2 2 2.4 2.8 3.2 3.6 4
Q3 3 3.6 4.2 4.8 5.4 6
Q4 4 4.8 5.6 6.4 7.2 8
Q5 5 6 7 8 9 10
Q6 6 7.2 8.4 9.6 10.8 12
Q7 20 24 28 32 36 40
Icon - Weapon Q7.png
Armët
Q1 1 1.2 1.4 1.6 1.8 2
Q2 2 2.4 2.8 3.2 3.6 4
Q3 3 3.6 4.2 4.8 5.4 6
Q4 4 4.8 5.6 6.4 7.2 8
Q5 5 6 7 8 9 10
Q6 6 7.2 8.4 9.6 10.8 12
Q7 20 24 28 32 36 40
  • Shembull: Ju punoni në kompaninë e armëve Q4 dhe bonus resurseve janë 60%. Ju duhet 6.40 materiale të para të armëve për të krijuar 16 armë.

Shuma e produkteve të prodhuara

Shih faqen e produktivitetit.

Shih edhe këtë