Рангови

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

На Рангови страницата можете да видите некои статистики за различни аспекти на ерепублика. Линкови од страницата за рангови можат да се најдат на многу места како граѓанин профил, страница на политичка парија или воена единица и слично.

Различни рангови

Одкако ќе влезете во страницата за рангови можете да изберете категорија од листата.

Постојат 8 различни видови на ранг листи.

  • Граѓани - покажува 5 нај искусни граѓани во државата во која имате државјанство.
  • Партии - ги покажува 10-те најголеми партии во зависност од бројот на членови.
  • Весници - ги покажува 5-те нај претплатени веснициво твојата држава.
  • Земји - ги покажува сите земји во редослед по број на население.
  • Воена единица - ги покажува 5-те најголеми единици во редослед по бројот на убиени непријатели вчера.
  • Топ борци - ги покажува 100-те борци кои направиле најмногу штета претходниот ден. Ова е и за добивање на |Топ борец медал
  • Вистински патриот - ги покажува 5-те борци кои направиле најмногу штета за Вистински патриот медалот во државаѕа во која имате државјанство.
  • Супер војник - ги покажува 5-те граѓани со најмногу сила во државата во која имате државјанство.


Совет

  • Ако сте уморни од тоа секогаш да ја гледате истата статистика за вашата земја можете да ја промените земјата со замена на „мојата“ во линкот со државни лични карти. Лични карти од различни држави можете да најдете во еРепублика API (XML).


Rising Мени

Почетна страна · Пазар · Заедница · Правила · Историјат