My places

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Граѓанинот може да достигне до неговиот имот од главното мени.

Имотот на граѓанинот е компромитиран од сите buildings направени од него/неа.

Тип: Вие можете да достигнете до вашиот имот со скратеницата SHIFT+L со тастатурата.

Градби

Секоја зграда има свои карактеристики. Тие карактеристики вклучуваат, но не се ограничени на:

- некои згради можат да се продаваат / уништуваат;

- некои згради можат да се унапредат и деградираат

- други конструкции на згради се потребни за да се завршат одредени мисии

Работно место, тренинг центри и складиште

The new way to manage your workplace
The links to your workplace, training grounds, storage and advanced buildings.

Првиот слот се користи за прикажување на граѓанинот за кој работите како работник и вашата плата. Сепак ако сте невработен, тогаш ќе видите линк до пазарот на труд. Под ова се вашите компании каде што работите како менаџер. Во вториот слот се вашите тренинг капацитети. Третиот слот е вашето складиште. И во четвртио слот се лоцирани вашиот Town center (и можно здравствена зграда).

Вие можете да создавате компанија/тренинг центри/складиште со кликање на копчето Create.png и одбирање на зградата која што сакате. За да унапредите/деградирате компании/тренинг центри кликнете на копчето Icon upgrade.png и потоа кликнете на копчето Icon upgrade.png кое што се наоѓа веднаш до зградата која што сакате да ја унапредите/деградирате.


Совет: За да продадете или растурите компании кликнете на копчето Sell.png и копчето Delete.png кое што се наоѓа веднаш до здрадата која што сакате да ја продадете.

Работење и тренирање

Главна статијаs: Work and Train

Вие можете да работите или тренирате со кликање на копчето на десната страна на зградите каде што сакате да работите/тренирате, каде што ги имате одбрано зградите кликајки "Start production".

Совет: Вие можете да дадете отказ од компанијата каде што работите како вработен со кликање на копчето "Resign".

Прочитајте исто така