Shtetet e Bashkuara të Amerikës

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Flag of Shtetet e Bashkuara të Amerikës   Shtetet e Bashkuara të Amerikës Coat of Arms
General
General rank 10
Himni "Danger Zone"
(Zona e rrëzikut)
Motoja In Publius We Trust
(Në Publiusin ne besojmë)
Rajoni kryesor Kentucky
Gjeografia
Gjuha Anglisht
Popullsia 1584
Politika
Presidenti zRTx
Nga partia Socialist Freedom Party
Ekonomia
Valuta Flag-USA.png Dollari amerikan (USD)
Paga minimale Flag-USA.jpg 1.00 USD
Paga mesatare Flag-USA.jpg 1206.13 USD
Ushtria
Rajone 29
Komunikacioni
IRC #usa-chat, #usa

Map of eRepublik

Përditësuar nga Prill 9, 2019

Shtetet e Bashkuara të Amerikës është një shtet në Amerikën e Veriut, i kufizuar më Kanadën në veri dhe Meksikën në jug.

Icon taxes.gif Ekonomia

Icon-taxes.gif Taksat

Product Work Tax Import Tax VAT
Icon - Food Q3.png Food 1% 1% 1%
Icon - Weapon Q2.png Weapon 1% 1% 1%
Icon - Aircraft Q1.png Aircraft weapon 1% 1% 1%
Icon - Moving ticket Q3.png Moving ticket 1% 1% 1%
Icon - House Q3.png House 1% 1% 1%
Raw material Work Tax Import Tax VAT
Icon - Food Raw Materials.png Food raw material 1% 1% -
Icon - Weapon Raw Materials.png Weapon raw material 1% 1% -
Icon - Aircraft Weapon Raw Materials.png Aircraft weapon raw material 1% 1% -
Icon - House Raw Materials.png House raw material 1% 1% -

Lista e embargove

SHBA-të kanë embargo tregëtare me:


Military Organization

United States Armed Forces

Artikulli Kryesor: United States Armed Forces

United States Armed Forces (sq. Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuara) përbëhen nga 4 divizione:

Divizionet e mbyllura:

Milicitë

Milicitë aktuale janë:

Milicitë e mbyllura

Lidhje të jashtme